2014. nov. 16.

X-Faktor 2014.11.15.

Est tematikája: ha fiú lennék,vagyis a srácok csajelőadók számait éneklik a lányok pedig férfi énekesek dalát.
A dalválasztás megint elég érdekesre sikerült egyeseknél, szerintem el kellene már felejteni a régi számokat, de legalábbis csökkenteni és nevelni a népet az újdonságokra. Ez nem egy nosztalgiaműsor elméletileg.


Együttesek, mentor: Tóth Gabi
Spoon: 10/5
Spice Girls - Wannabe
Semmi erő, vitalitás nem volt benne. Egyre inkább az a véleményem, hogy az énekes srácnak ott kellene hagyni a másik 3 kutyaütőt és szólóban kezdeni valamit, mert benne látom, hogy legalább néha elkapja a ritmust, a hangja is többnyire rendben van, de a többiek visszahúzzák. Jójó, tudom a cukiságfaktor akkor erősen visszaesne.
Tha Shudras:  10/6
Cserháti Zsuzsa – Boldogság, gyere haza
Mindent nekik sem lehet feldolgozni, mert egyszerűen nem áll jól nekik. Nagyon rossz dalválasztás, közepes feldolgozással.  Nem volt bot, jövőhéten már nem lesz maszk?

Lányok, mentor: Szikora Robi
Tóth Andi: 10/6
Elvis Presley - Jailhouse Rock
Iszonyat laza, semmi drukk és így tudja hozni azt a színpadi jelenlétet amit a többieknek nem sikerül, mert túlságosan erőlködnek vagy be vannak tojva. Nekem csak a hangjával van bajom, nem bírnék egy egész lemezt végighallgatni tőle. 
Jakab-Péter Izabella 10/7
Bruno Mars ft. Travie McCoy – Billionaire
Jön fel ez a csaj, mint a talajvíz. Rengeteget fejlődött, végre eldobta a dívaköntöst és modern zenéket énekel. Sokkal jobb is lett. 

Fiúk, mentor: Alföldi Robi
Nagy Richárd: 10/4
Zalatnay Sarolta - Félteni kell
Gyakorlatilag  nem emlékszem rá. Szerepelt  egyáltalán a műsorban?
Na megnéztem. Unalmas, ezért nem is emlékeztem rá. Pedig ez a dal óriási eredetiben. Egyébként NRicsi egyre több leckét vesz BRicsitől úgy látom. Nem kéne. 
Borbély Richárd 10/8
Katona Klári – Hello
Szeretem a Katona Klári dalokat, ha nem Katona Klári adja elő, valahogy be vagyok oltva az énekesnő ellen. Ricsi színészkedhetett kedvére, hozhatta a drámát amihez ért. Még mindig nem tudom elképzelni popsztárként.
Benji: 10/9
Koncz Zsuzsa - Ha én rózsa volnék
Ebbe a dalba könnyen belebukhatott volna, de nem. Sikerült már-már a jó értelemben vett hidegrázást rám hoznia. De csak majdnem.

Andelic Johnatán
25 év felettiek, mentor: Little G
Horányi Juli: 10/4
Maroon 5 ft. Christina Aguilera - Moves Like Jagger
Majdnem minden a helyén volt: Juli jól nézett ki, jól mozgott, klassz volt a koreográfia, bár a nyelves színkavalkádtól majd kiesett a szemem. Egy nagy baj volt csak: a hang, mert az nem volt. Nem azt mondom, hogy hamis volt, de valami rossz volt, talán a hangnem ahogy TG mondta. Ettől aztán erőtlen lett az egész.
Andelic Johnatán 10/6
Emeli Sandé - Next To Me
Alapban uncsi ez a dal egy idő után. Most is az volt, pedig Jotának ezt is sikerült magáévá tenni. Ezt egyébként nagyon bírom benne, ő nem utánoz, hanem magára alakít minden dalt.  Hihetetlen de a gugli szerint tényleg ő van ezen a képen. Szerintetek ezzel a fizimiskával nem jutott volna tovább?

 Párbajra szerintem is Julinak kellett menni, de a partner a Spoon lehetett volna, ha ez egy előadói verseny és nem szimpátia alapján megy a dolog.  Kicsit meglepődtem, hogy a másik párbajhős Jota, de azon már nem, hogy Julival szemben alulmaradt. Én sajnálom, mert ő érdekes előadó volt. De van együttese, majd azzal talán fennmarad.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése