2014. nov. 9.

X-Faktor 2014.11.08.

Az a bizonyos langyos víz, amely annyira jellemezte az idei faktort, most pár fokkal melegebb lett, köszönhető az est tematikájának, aminek megfogalmazása viszont elég érdekesre sikeredett. Buli van faktoros megfelelője ezúttal: fain a buli, vagy valami ilyesmi.

Bence kisfilmje most nem tetszett, a nyitótáncért megemelem a kalapom, viszont ennyit még nem hallottam bakizni, nem volt túl összeszedett a srác.

25 év felettiek, mentor: Little G.
Andelic Johnatan 10/7
LGT - Szólj rám, ha hangosan énekelek
Nagyon jól nézett ki (persze magához képest :D) és irtó laza volt. Amivel gond van az a dal, ami már mindenkinek a könyökén jön ki, bár Jota tudott bele újat vinni.
Horányi Juli: 10/8
Lady Gaga - The Edge Of Glory
Nagyon jól állt neki ez az outfit, viszont a sminket még mindig nem találták el, hacsak nem az volt a cél, hogy hasonlítson Gagára.  Jól hozta ezt a dal.

Együttesek, mentor: Tóth Gabi
Tha Shudras: 10/5
Backstreet Boys - Everybody
Most éreztem először, hogy el kellene már dobni azt a pálcát és álcát, mert kezdi hátráltatni a bandát. Nem volt jó ez a feldolgozás, a kapitány rettentően küszködött a hangokkal. Érdekes dalválasztás volt, de erőtlen lett. Ez most nem tetszett.
Spoon 10/4
Macklemore & Ryan Lewis - Thrift Shop 
Nem ismertem ezt a dalt, de nem is érzek késztetést, hogy meghallgassam az eredetit. Nagyon nem jött be, pedig az énekes srác nem is volt rossz, csak valahogy az egész nem állt össze.

Lányok: mentor: Szikora Robi
Tóth Andi 10/7
En Vogue - Free Your Mind
Még soha nem volt ilyen szép. Énekben hozta a dalt, de mozgásban látszott, hogy még kislány, egy csöppet sem volt szexis, ami egyébként nem baj egy 15 éves lánynál.
Jakab-Péter Izabella
Ellie Goulding - Burn 10/8
Kicsit nehezen indult be, de szerintem is ez volt eddig a legjobb produkciója. Az egész színpadkép és maga a dal is tisztára eurovíziós feelinget hozott.

Fiúk, mentor: Alföldi Róbert
Benji: 10/8
George Michael - Faith
Jó dal, jó hang, de az a tánc. :DDD  Benji angol kiejtése zavar a legkevésbé és neki van a legkellemesebb hangja.
Szabó Richárd 10/7
John Newman - Cheating
Ez egy agyonjátszott sláger, melyben az eredeti előadónak olyan jellegzetes hangja van, amit nem lehet leutánozni, nem is kell, viszont az összehasonlítás elkerülhetetlen. SzRicsi mindent megtett és jól meg is oldotta ezt a számot. Jobb lehetett volna ha vannak háttértáncosok.
Borbély Richárd: 10/7
Prince - Kiss
Az éneket jól hozta, de szerintem a koreográfiától be volt tojva, mintha nem találta volna a helyét. Nekem nem volt szexis.
Nagy Ricsi 10/4
PSY - Gangnam Style
Ne már! Felejtsük már el ezt a számot, ezt max. paródiaként lehet előadni.  Ez a feldolgozás meg csak rontott rajta. Nekem ez volt az est leggyengébb produkciója.

Az est legjobb produkciója viszont egyértelműen Borbély Ricsi párbajdala volt, fantasztikusat énekelt (imádom ezt a dalt és ez egy nagyon különleges feldolgozás volt M. Jackson: Billie Jean), az alapján nem is volt kérdés a továbbjutása, bár igazából benne nagyobb a profizmus, mint az egyébként szimpatikusabb Szabó Ricsiben.

Képek: RTL

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése