2014. okt. 26.

X-Faktor 2014.10.25.

Ahogy olvasgattam a kommentelők véleményét majdnem egyedül vagyok azon véleményemmel, hogy Szabó Zsófiból még lehet jó műsorvezető. Pedig a Celeb műsorban nem lopta be magát a szívembe. Élő-show műsorvezetőjének lenni nagyon hálátlan dolog és nem is igen tudok az Ördög Nórin kívül olyat aki ebben profi lenne. (nem Tilla sem az) Szerintem Zsófi egész tűrhető volt.
Sokkal gyengébb volt ez az este, mint az előző, szinte mindenki rossz vagy közepes előadást nyújtott.

Tematika: Szeretlek is meg nem is

25 év felettiek, mentor: Little G
Kállai-Kiss Zsófi 10/8
Toldy Mária - Lelketlen ember
Én sem ismertem ezt a dalt és nem is vagyok biztos benne, hogy helye van egy ilyen jellegű műsorban. De ez a szám legalább elő lett adva és így lesz a múltheti legrosszabból most a legjobb.
Zsófira most is rémes ruhát adtak, minden előnytelen porcikája látszódott. A közös dalnál a dzseki már jó megoldás volt.
Horányi Juli 10/6
Simon & Garfunkel - Bridge Over Troubled Water
Neki mindig sikerül számomra teljesen ismeretlen dalt választani, így aztán nem is tudom megítélni, hogy jól énekli vagy sem.
Ami most vele kapcsolatban feltűnt, hogy Wolf Katinak lett sminkelve.
Andelich Jonathan 10/5
Marcus Collins - Mercy
Magához képest már túl laza lett és nem is volt összeszedett a produkciója.

Együttesek, mentor: Tóth Gabi
Az a nadrág Gabin, az most hogy és miért?
Tha Sudhras 10/6
Tom Jones - She's a Lady
Nagyon jó hangja van Trap kapitánynak, szeretem a zenei világukat is, de a mentorházbeli produkciójukkal jó magasra tették a mércét és ezt most sem sikerült átugrani.  Vártam a csúcspontot, amikor megőrül a kapitány és leugrik a dobogóról, de az elmaradt.
Spoon 10/5
Bruno Mars - It Will Rain
Az elején nagyon érdekesnek tűnt, de aztán elkalandozott a figyelmem és a bevillanások is idegesítettek. Az a cucc rajtuk? Csak nem előkaparták apuci depesmódos ruháit?

Lányok, mentor: Szikora Robi
Jakab Péter Izabella 10/5
Dér Heni - Ég veled
Először tetszett, de aztán egyre jobban idegesített Bella furcsa kiejtése, és nem volt íve sem a dalnak, a végére már unalmas volt. És tényleg elképesztően izmos/formás lába van, mire nem jó a hokizás. 
Tóth Andi 10/4
Richard Marx - Right Here Waiting
Miért kellett prostinak öltöztetni? Nagyon fura feldolgozás volt, nem tetszett. Hiába jó és erőteljes a hangja ez most hamiskás volt.
Illyés Jenifer: 10/1
Leona Lewis - Bleeding Love
Csak nem tudott kibújni a bőréből, muszáj volt erőltetnie a díva dalokat. Miért nem világosította fel valaki, hogy ehhez még nincs meg a technikája? Rossz volt hallgatni.

Fiúk, mentor: Alföldi Robi
Nagy Richárd 10/8
Robbie Williams - Love Somebody
Már másodszor lepett meg. Nem volt tökéletes, de ezen az estén Zsófi mellett csak ő nyújtott értékelhetőt. Eléggé emlékeztetett engem a múlt heti "hiszledzsör" Ricsi előadására.
Benji 10/6
The Police - Every Breath You Take
Először fel sem ismertem a dalt, baromi furcsa feldolgozás volt, erőtlen. Őt hagyni kellene a saját kis világában, úgy mint Julit. A stylist nem ért már rá felöltöztetni?
Borbély Richárd:10/6
Meat Loaf - I'd Do Anything For Love
Gyengébb volt mint a múlthéten, de a mosolyában tényleg van valami cuki. 
Szabó Richárd: 10/5
Queen - Crazy Little Thing Called Love
Ő számomra a nagy csalódás, nagyon bizonytalanul énekelt most is, viszont kinézetileg kihozták belőle a maximumot, már nem tűnt Shreknek.

A kiesett személye nem lepett meg, mondjuk az nem gondoltam, hogy Jota is párbajozni fog, de úgy látszik most még sokat számít a szimpátia.
A legjobb az egész műsorban a közös dal volt:  U2 & Mary J. Blige: One
Csak remélni tudom, hogy a következő adás színvonalasabb lesz.

Fotók: RTL/Kovács Tamás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése