2012. aug. 1.

Összefoglaló - 2012. július

Azt hiszem beleestem abba a hibába, amit valószínűleg sok blogger megtapasztal, mégpedig, hogy egy kicsit besokalltam. Minél több könyvet el akartam olvasni hogy aztán írjak is róla és ez már nem élvezet volt hanem egy kicsit nyűg. Megpróbálok lassítani a tempón és ismét élvezni az olvasást és a kritizálást.
Addig is nézzük mit csináltam júliusban:

Júliusi olvasmányaim:

1. Nalini Singh:  Angyalkard
Az angyali vadász sorozat 4. része.  Mindössze két pontra értékeltem, mert eléggé untam. Pedig Dmitri sztorijától sokkal többet vártam.

2. Anna Godbersen: Luxe girl
Kosztümös romantikára vágytam ezért kezdtem bele. Sajnos nem éppen Jane Austen, de olvasható volt így a második részt is elolvastam. 5/2,5

3. Anna Godbersen: Luxe girl 2. - Pletykák
Sokkal jobb volt mint az első rész és nagyon szívesen olvasnám a következő két rész, de sajnos magyarul még nem jelent meg, és van egy olyan sejtésem, hogy nem is fog. :(  5/3,5

4. Vavyan Fable: Barbárság Tengere
Kritikám itt olvasható: http://ananiila.blogspot.hu/2012/07/vavyan-fable-barbarsag-tengere.html

5. Leiner Laura: Remek!
Nemsokára írok róla részletesen, értékelésem: 5/3,5


Sorozatok: 

5 rész Falling Skies után azt mondhatom, hogy jobb mint az első évad. Most ez a favorit nálam, mivel a True Blood szintén 5 része után azt kell mondjam, hogy gyenge, mégpedig nagyon gyenge. Húgommal folyamatosan szidjuk a forgatókönyvírókat, hogy mi a fenének kellett változtatni a jól megírt könyveken.
Haladtam a 24-el már csak két rész van hátra az utolsó évadból!!! Több mint 10 részt sikerült megnéznem pár nap alatt, de most az olimpia miatt megakadtam.
Néha a magyar 1-en belefutottam a Smash című soriba. Olvasás mellett háttérzajnak elment, de nekem túl sok volt benne a musical és én azt nem igazán csípem. Viszont a férfi főszereplőt megjegyeztem magamnak. Jack Davenport

TV:

Hála a Story 5-nek ismét megnézhettem a Büszkeség és balítéletet valamint az Értelem és érzelem című Austen klasszikusok BBC által készített zseniális sorozatát.
És végre itt az olimpia, ha otthon vagyok mindig be van kapcsolva a tv, a munkahelyen meg a Kossuth rádió.
Hajrá Magyarok!!!


Filmek:

Battleship: nem igazán vagyok oda az ilyen Transformers jellegű filmekért, de ez még az egész jó kategóriába sorolható.  5/3
Underworld 4: te jó ég, ez még a zs kategóriás 3. résznél is rosszabb volt, pedig ebbe visszatért Kate Beckinsale.5/1

Blog:

Hála a Szent Johanna gimi 7 megjelenéséről írt bejegyzésemnek rekordnézettség született. 1040-en kattintottak az oldalra egy hónap alatt.
6 bejegyzést írtam, de mindössze 1 volt könyvkritika, és megváltoztattam a blog kinézetét is. Felemás visszajelzéseket kaptam, de nyár végéig már így marad.

Havi fura keresőszavak:
- Josh Hutchinson  szereti a fiatalabb lányokat - ő mennyi idős? 18? jobb ha vigyázz!!
- ismeretlen színész - ha ismeretlen akkor mégis hogy akarod megtalálni?
- hisztinyelv - ó ezt már a 8 hónapos keresztfiam is ismeri :DDD
- erotikus jelenetek leírása - ajánlom Hamilton sorozatait.
- mérleget ne enged el - ???

Jó olvasást, filmnézést és szuper nyaralást kívánok mindenkinek!



 

4 megjegyzés:

  1. Ó, nemár, hogy csak nyár végéig marad ilyen a blog. :( Nekem tökre tetszik, egyszerűen jó hangulata van, a narancssárga amúgy is a kedvenc színem, és valahogy ez a kinézet pozitív energiát áraszt magából. Ráadásul nincs túlcsicsázva, túlbonyolítva, mint egy csomó más blog, így nem veszik el benne a lényeg, vagyis a bejegyzések. Komolyan, eddig 131 párbajnaplót olvastam - és persze még nem végeztem koránt sem minddel -, szóval elég sok blogon megfordultam már, de ez az egyik legjobban kinéző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te jó ég, te most az egész blogot elolvastad? Vagy csak a párbajkönyveseket? Te szegény. Biztos nagyon lefáradtál :))))
      Köszönöm a véleményed, a szín nekem is tetszik csak valahogy jobban szeretném ha utalna a blog lényegére. Úgyhogy még keresek.
      Az egyszerűség pedig mindenekelőtt való nálam.

      Törlés
    2. Még nem értem végig, ma reggel mentettem le az elmúlt 4 hónapban készült naplókat, úgyhogy még vissza van 39 darab, plusz amik időközben még keletkeznek szeptember 8-ig. :D Egyébként úgy általában a blogokat nem olvasom végig, csak a párbajos bejegyzéseket szedem össze a közös fájlból, aztán majd ha végigértem mindenkin, kitalálom, melyik blogokat rakjam be figyelőbe is, hogy aztán a nem párbajos bejegyzéseket is olvashassam később. Tényleg nagyon fárasztó, de jó móka, egészen feltölt bizonyos szempontból. Mostanában például teljesen antiszociális voltam, nem volt kedvem emberek közelébe menni, beszélgetni, találkozni, de a blogmaraton közben egészen helyrerázódtam. :) A maradék 39-et majd szerintem akkor olvasom el, ha befejeztem a saját, utolsó előtti párbajkönyvem (az utolsó már félig kész, úgyhogy amiatt nem aggódom). De valahogy úgy vagyok ezzel, hogy én mindig örülök, ha nagy ritkán kapok egy-egy hozzászólást, így szeretném minden részt vevő naplóit kommentelni, hogy ők is örülhessenek. :)

      Törlés
    3. Ez nagyon dicséretes! Csak kapkodtam a fejem a sok hozzászóláson. :) És örülök :))

      Törlés