2011. okt. 17.

X-FAKTOR 2011.10.15.

A műsorról: mivel egy külföldi X-Faktort sem láttam, így nem tudom összehasonlítani az eredeti angol vagy az idén indult amerikai verzióval. Szerintem nagyon hiányzik Nóri mellöl egy másik műsorvezető, nem feltétlenül Balázs én adtam volna még esélyt Nagy Sanyinak, aki a CSSZ-ben a kezdeti ügyefogyottsága után azért szerethetővé vált. Sokan kritizálják, hogy nem élő a közös ének, ez engem nem zavar az sokkal inkább, hogy a sztárvendég (jelen esetben Vastag Csabi) felvételről megy.
Az én sorrendem a szombati show után:
12. Demes Tamás, tetszik a hangja (mintha keresztezték volna Vastag Cs-t és Takács Nikolas-t) az egyénisége is szerethető, de most nálam messze ő volt a leggyengébb. Nem neki való számot énekelt és sokszor a hangnemet sem találta el.
11. Ikrek, nem tudom mit keresnek ebben a műsorban, oké tudom kell az eyecandy a fiúknak, és amúgy sem volt erős az együttesek mezőnye. Önmagukhoz képest most nem is voltak olyan rosszak.
10. Lil C, tudom kell az egzotikum is a műsorba sőt ő még nagyszerűen táncol is, de a hangja olyan mintha héliumos lufit szívott vona. Még mindig vérzik a szívem Oltyán Attila miatt (napszemüveges őrült U2 csávó).
Nos önmagához képes ő is tűrhető volt, de mi lesz vele ha komolyabbat kell énekelnie?
09. Rocktenors, kedvelem őket de ez a Jacko szám nem nekik való volt. Igencsak előjött a színészi énjük és szinte végig hülyülték az egész dalt.
08. Kocsis Tibor, korrekt volt nem több.
07. Bagosi Alexa, a válogatókon nagyon tetszett, most sokkal halványabb volt, hiányzott belőle a szenvedély.
06. Gyurcsik Tibor, a dalválasztás nem volt szerencsés, de nekem még így is tetszett.
05. Kováts Vera, nagyon cuki, van benne lehetőség, de párszor hamis volt.
04. Muri Enikő, nos én nem vagyok rajongója a hölgynek, nagyon nem szimpi nekem, de ezt most félretéve azt kell mondjam jól boldogult ezzel a nagyon nehéz Beyonce számmal, már csak úgy 25 %-ban kiabált, ami nagy fejlődés a korábbi 80%-hoz képest.
és akkor a dobogósok tá-tám:
03. Apolló 23, az összetákolt fiúcsapat elég jól muzsikált.
02. Tarány Tamás, szuper volt tökéletes dalválasztás és kicsit ugyan esetlen de nagyon szerethető előadás.
01. Baricz Gergő, hááát én nem akartam hinni a szememnek. Azt hittem megint kiáll egy gitárral és elnyom valami érzelgős bús nótát, féltettem is hogy mi lesz vele, és erre tessék. Persze nem volt tökéletes az ének kicsit dünnyögősre sikerült de a show amit produkált attól beájultam. Óriási meglepetés volt számomra.

Sajna a párbajba bealudtam, nem tudom abban ki volt a jobb, de nem nekik kellett volna párbajozni. Nagyon sajnáltam Gyurcsikot még egy-két kör benne volt, igaz a Rocktenorsban is.

Az általam győztesnek ítélt produkció:
http://www.youtube.com/user/XFaktorHUN#p/c/57C7955E126AFBA9/12/y2uL7TvuRTw

2 megjegyzés:

  1. csak hogy a párbaj dalok is meglegyenek:
    Gyúrcsík Tibor: http://www.youtube.com/watch?v=w5qZ7F3IR4U
    szerintem a kezdeti nehézségek után egész jó dal lett belőle :)
    az biztos hogy nálam se ő volt a kieső!!!! nem véletlen, hogy a zsűri se "tudott" (akart) dönteni...
    Rocktenors: http://www.youtube.com/watch?v=zPoMdlyykUI&feature=related
    szerintem baromi jól énekelnek, csak az a bajom velük, hogy nem elég jó a kiállásuk - nem eléggé szerethető karakterek - remélem a kedves mentorok tudnak velük kezdeni valamit ezügybe, mert szívesen hallgatom őket :)

    VálaszTörlés
  2. NA MEGNÉZTEM, HÁT EZ ALAPJÁN DÖNTENI HÚHA.
    A KÖPCÖS FIÚ HAJA NAGYON FÁJ(NEKEM A LÁTVÁNYA) :)

    VálaszTörlés