2014. febr. 23.

Anita Gayn - Senkinek sem kellesz - Szükségem van rád

"– Randim lesz.
– Ki a frásszal? – hüledeztem. – Azt ne mondd, hogy azzal az orrkarikással! Mondd, hogy nem Pocok az, Dorie! Ennyire nem lehetsz hülye!
– Nem – mondta gyorsan. – Különben is, ő Patkány volt.
– Nem érdekel, nem randizhatsz egyetlen rágcsáló hapsival sem."


Valószínű a rendkívül depresszív hangulatot árasztó cím és borító volt az ami felkeltette az érdeklődésemet a könyv iránt és ezért került rá a várólistámra, majd a könyvolvasómra.  Kb. a 20. oldalon tartottam már, amikor elolvastam a fülszöveget a moly-on és akkor szembesültem azzal is, hogy ezt a történetet egy magyar lány írta. (Gayn betűit kicsit összekeverjük kijön belőle a Nagy) Soha nem jöttem volna rá, ugyanis ez a könyv felveszi a versenyt a nemzetközi hasonló típusú kiadásokkal. Éppen ezért hihetetlen számomra, hogy csak magánkiadásban jelent meg.

Sorozat:
1. Senkinek sem kellesz
2. Szükségem van rád (csak pdf-ben)
más főszereplőkkel:
3. Hazdd, hogy szeretsz (csak pdf-ben)
4. Azon  a nyáron (csak pdf-ben)

Interjúm Anitával:  http://ananiila.blogspot.hu/2014/04/irj-megnezz-megolvass-eltegy-meg.html

Senkinek sem kellesz:
A 15 éves Emily szülei régen elváltak. Amikor anyja váratlanul lelép egy pasival, Em kénytelen apjához és annak családjához költözni. Régi, de mégis új környezet, testvérek, egy mostoha, új suli és egy régen látott, de soha el nem felejtett fiú, Matt várja az új városban. A srác azonban meg sem ismeri már a lányt, sőt ahol csak lehet keresztbe tesz neki...

Történet: 10/10 
A fenti sztori leírás elég egyszerűnek tűnik és könnyen kitalálható a folytatás is. Adott egy hátrányos helyzetű fiatal lány, aki teljesen egyedül érzi magát a világban. A vélt vagy valós sérelmei ellen hatalmas páncéllal veszi körül magát, amire még néhány tüskét is növesztett. A szokásos forgatókönyv viszont ebben a sztoriban kicsit felborul. Emily nem egy elveszett karakter, igazi karakán, kemény lány, aki nem vár a szőke hercegre aki majd ledönti a maga köré épített falakat. 15 évesen is határozott elképzelései vannak a jövőjéről és mindent megtesz annak érdekében, hogy senki segítségére ne szoruljon. Hisz egész életében azt érezte, hogy senkinek sem kell, így megtanult egyedül is boldogulni. Bevallom eleinte nem találtam őt túl szimpatikusnak, de amikor Matt elkezdi hadjáratát ellene és a rengeteg igazságtalanság sem töri meg, kivívta tiszteletemet és szeretetemet. Nehéz Emily számára a beilleszkedés mind az új családjába, mind az iskolába, mindenhol feleslegesnek érzi magát. Ebben a történetben is nagy szerepet kap az, hogy nem beszélnek egymással a szereplők, és ebből rengeteg félreértés adódik. Az a sok kitolás és igazságtalanság ami éri a lányt teljesen kiakasztotta a hatalmas igazságérzetemet, ettől teljesen bele tudtam élni magam a történetbe. Természetesen nem maradunk szerelem nélkül, de a könyv vége nem happy end. Jómagam elszorult torokkal és könnyes szemmel fejeztem be. Viszont van folytatás....
Nem mondom, hogy hibátlan mű. Mivel a történet csakis Emily érzéseire koncentrál, így több kérdés is megválaszolatlan maradt, különösen Matt viselkedésével kapcsolatban, bár azt hiszem a sorok mögött sok mindent ki lehet olvasni. Ez mondjuk nekem tetszik, hisz gondolkodásra késztet. Ami leginkább nem tetszik az Emily életkora. Jobban örülnék, ha példát mutatva a fiataloknak akik olvassák e könyvet a főszereplő lány legalább két évvel idősebb lenne (17). Mondjuk az lehet, hogy ebben a kérdésben én konzervatívabb vagyok, de nem szeretek 15 évesek szexuális életéről olvasni.
A környezet valahol Amerika, ami elég fura egy magyar írótól, de itt annyira összhangban van minden, hogy nem éreztem soha azt, hogy kilóg a lóláb. 
Ami még nagyon jól ki lett találva, az a flashback-ek amik betekintést nyújtanak Matt és Emily gyermekkorába.

Karakterek: 10/9
Emily-ről már ejtettem szót. Matt jelleme nem teljesen bontakozik ki, és amit megtudunk róla az sem túl pozitív. Végig ingadozó volt az érzésem vele kapcsolatban. Gyűlöltem, kedveltem aztán megint gyűlöltem. Ellentmondásos és titokzatos fiú ő, aki még Em-nél is nehezebb gyerekkorral küzdve most viszonylag békés életet él, hisz végre igazi családban él nevelőszüleivel és 5 testvérével. Indítékai nem mindig derülnek ki, de most hogy olvastam már a 2. részt is így már érthető a viselkedése. Szöszi aki Em legjobb barátja és Dorie aki Em nővére a legpozitívabb karakterek a könyvben. Matt csaja, az utálatos húg, a jólelkű barát Dean, a nőcsábász szépfiú Zach mind hasonlóak a kicsit sablonos, de kihagyhatatlan tinikönyvek karaktereihez, mégis igaz hús-vér figurák, hisz senki sem csak jó vagy rossz.

Stílus: 10/10
Ami legjobban megfogott ebben a könyvben az a hihetetlenül magával ragadó, olvasmányos, igényes fogalmazás. Mint megtudtam ez a könyv először a Merengőn jelent meg aztán egy magánkiadásban valószínűleg csak minimális példányszámban. Mégis sokkal színvonalasabb, mint sok tini regény amiket az utóbbi időben olvastam. Teljesen beszippantott, ha nem lenne ilyen hosszú egy ültő helyemben olvastam volna ki, de az élet azért néha közbeszól. (a tesóm most olvassa, nem is lehet hozzá szólni :)


Kiadás:
2010 Magánkiadás
Nem tudok semmit Nagy Anitáról, sem arról, hogy mik az elképzelései írói pályafutásáról, de véleményem szerint megérdemelne egy olyan kiadót ami kézbe venné a történeteit és kiadná. Ezt a könyvet nem is kellene szerkeszteni sem, már így is készen áll egy igazi kiadásra. Egy vevője már lenne.
A moly-on van utazópéldány a könyvből itt lehet rá jelentkezni.

Összesítve 10/10, kedvenc!
Ismét csak azt tudom írni, amit oly sokszor: ez a könyv sem az én korosztályomnak íródott. És mégis imádom. Talán azért mert néhány ponton tudok azonosulni Emily karakterével.
Ajánlom mindenkinek, ez nem egy szokványos tingli-tangli tinikönyv, sokkal mélyebb annál.


Csak az első rész ismeretében olvasd tovább!
 

Szükségem van rád:
Em mindent maga mögött hagyva anyjához költözik Mauri-ra. Próbálja feldolgozni és túlélni hatalmas csalódását. Hat héttel később azonban váratlan meglepetés éri, megjelenik a szigeten nővére és vele az egész Knight família Matt Harper-el.

Történet: 10/7
Több idősíkon fut a történet. Matt szemszögéből is megismerhetjük Emily és a fiú rövid és viharos szerelmét. És így aztán sok minden értelmet nyer, ami az első részből nem derült ki.
Ez a rész szerintem nem eléggé átgondolt, kissé túlírt. Volt egy olyan érzésem, mintha az írónő nem akarta volna befejezni a történetét ezért újabb és újabb próbatételek elé állította főhőseit. Ettől sajnos túl sok lett a rinyálás a könyvben. Percenként gondolják meg magukat főhőseink, a szeretlek vagy inkább gyűlöllek között vergődnek folyamatosan. De a vége, különösen a karácsonyi meglepetéssel kiegészítve minden romantikus érzületű embert megnyugvással tölthet el.

Karakterek: 10/8
Emily már megint túlkomplikálja a dolgokat, Matt pedig túl indulatos. Az új szereplők közül Mark kedves figura, de azt remélem nem róla és Elli-ről fog szólni valamelyik későbbi rész. Akkor már Zoey története érdekesebbnek tűnik.

Stílus: 10/7
Mint említettem ez a rész nem elég összeszedett. A szemszögváltás miatt az elején sok az ismétlés, később meg úgy éreztem, hogy túlírt. Ehhez kellene egy jó korrektor, szerkesztő aki kihúzna belőle úgy 50 oldalt és akkor már mehetne is a nyomdába.

Kiadás:
Nos az nincs. PDF-ben letölthető innen-onnan. :(

Összesítve: 10/7
Hibái ellenére imádtam olvasni, 1 szabad szombat kellett csak hozzá. Ajánlom azoknak akiket nem elégített ki az első rész befejezetlensége.
Már olvasom is a folytatást, ami ha minden igaz akkor Dean és az eddig éppen csak megemlített Haley története.

47 megjegyzés:

  1. Szia...elolvastam az elso kotetet,es szeretnem tovabb olvasni,de nem talalom sehol a folytatast.
    Szeretnem megkerdezni,hogy te hol talaltad meg letoltheto pdf.ben a masodik kotetet? Kerlek valaszolj nagyon fontos lenne szamomra.....hiszen egy konyvimado vagyok :)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Engem is nagyon érdekelne, hogy hol lehet pdf.ben megtalálni a második kötetet. Ha esetleg neked megvan kérlek küld el nekem.
    email: rebekahorvath732@gmail.com
    Köszönöm

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!
    A merengőn megtaláljátok:
    http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=57384
    Hamarosan megjelenik "rendes" könyvben is!

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés

  5. Üdvözlet mindenkinek, Luca vagyok, Hévízből, Magyarországon, és csak egy nagyon szívélyes köszönetet szeretnék mondani az Anna Hitel Pénzügynökségnek őszinteségéért, nyitottságáért, átláthatóságáért, őszinteségéért, szeretetéért és támogatásáért, hiteltörlesztésük során és után. Sokat éltem a csalók kezében, és az idő nem engedi, hogy elmondjam mindazt, amit az elmúlt hónapokban online voltam a vendégben, vagy hitelt szereztem, hogy itt otthon szerezzek otthont, de Isten válaszolt ima, támogatás és szeretet révén Anna Figo asszony, aki kezdeti kétségeim és szüntelenség ellenére ölel fel és velem megértett, jó szívével és szeretetével a 2% -os kamatú kölcsön alapjaiban most otthoni tulajdonos vagyok, és megígértem, hogy terjessze ezeket a híreket, és azt is elmondja a világnak, hogy még mindig vannak valódi és kevés jó online hitelcég, amelyek segítenek és újraéleszteni a száraz csontot, mint én korábban voltam. Ne hallgassa meg és olvassa el ezt a bizonyságot, mert ez egy valódi életváltoztató tapasztalat, és bárki, akinek szüksége van ilyenfajta megfordulásra, ne habozzon vagy kételkedjen abban, mert bizonyítottam, és esküszöm az ég Istenére, hogy ez a történet valós és a velük való tapasztalataim története is. Nézze meg őket e-mailben, ha pénzre van szüksége! e-mail: annaloanfinance@gmail.com, vagy kapcsolatba léphet vele az e-mailben: annaloanfinance@gmail.com a gyors csevegéshez vagy a WhatsApphoz / +35677926593

    Köszönöm
    Luca

    VálaszTörlés
  6. Gyors és sürgős hitelre van szüksége? Megbízható és megbízható hitelcég? Itt a lehetőség hitel felvételére, lépjen velünk kapcsolatba e-mailben a kölcsön most e-mailben: (challotloan@gmail.com) A hitelajánlat sürgős.

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok valakinek esetleg megvan mind 2 rész?Elküldené a vargapepi@gmail.com-ra? Előre is nagyon köszönöm nagyon szeretném elolvasni!! 🥺😁

    VálaszTörlés
  8. Jó nap,

    Pénzügyi helyzetétől függetlenül mindenféle kölcsönt kínálunk, hitelünk 3000-200.000 euró között mozog 3%-os kamattal. Egyedüli célunk, hogy segítsünk az embereknek, ezért vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: hopkinsonloan@outlook.com
    Whatsapp: +1 978-792-4582, és töltse ki az alábbi információkat.

    Teljes név:
    Hitelösszeg:
    A kölcsön futamideje:

    Kösz.

    VálaszTörlés
  9. Szeretnék gyorsan küldeni néhány információt, hogy segítünk mindenkinek meggazdagodni, hatalom, pénz, hírnév az életben, az élet nehéz, ezt mindannyian tudjuk, néha összezavarodunk, mert nem tudjuk, mit tegyünk, hogy megvalósítsuk álmunkat valóra válik, de lefogadom, hogy a szabadkőműves család segítségével elérheti szíve vágyait, a szabadkőműves család minden egyes tagját segítette a csúcsra jutásban, és a szabadkőműves CSALÁD nem gonosz vagy sátánista , a szabadkőműves családban nem adják el a lelkedet, testvérek vagyunk, bármilyen problémán mész keresztül, elmondhatod a testvérednek, és megkapod a megoldást arra, amit keresel, és a szabadkőművesség a család nem akadályoz meg a saját vallási tevékenységeidben, ez egy olyan család, amely segíti azokat a gondolkodásmódú embereket, akik készek megosztani ezt a kiváltságot, és mindannyian mindent megteszünk annak érdekében, hogy a világot jobb hellyé tegyük számunkra és a mieink számára. generáció, hogy a lehető legteljesebb mértékben élvezzem, nem szeretek írni mindezt azért, mert néhányan azt hiszik, hogy ez csak egy szemét, de nem tudják, hogy minden ember nem egyforma, hát akkor nem hibáztatom, eljön az idő, amikor rájönnek, hogy a tapasztalat a legjobb tanár, most Csak azt tanácsolom, hogy akit érdekel, forduljon hozzánk, az alábbi hivatalos adatokon onnan tudhat meg többet erről a szabadkőműves CSALÁDról,
    WhatsApp; +31687329133
    Email; info.masonic.oregon@email.cz
    TikTok Link; https://www.tiktok.com/@info.masonic.oregon
    Vagy olvasson többet a szabadkőművesről a szabadkőműves Facebook-oldal linkjén; https://web.facebook.com/infomasonicoregon

    VálaszTörlés
  10. Jó nap,

    Szeretnél kriptovalutába fektetni?
    Megtagadta a kölcsönt a bank?
    Szüksége van kölcsönre pénzügyi problémái megoldásához?
    Ha igen, akkor szerencséd van, mert korlátozott időn belül adunk hitelt, a kamat pedig 3%.
    E-mail: hopkinsonloan@yahoo.com
    Whatsapp: +1 978-792-4582

    Kösz.

    VálaszTörlés
  11. Kérjen kölcsönt az ACCESS FINANCE címen (accessloanfirm2030@gmail.com) 3%-os kamattal.

    Sürgős kölcsönre van szüksége pénzügyi szükségleteinek kielégítéséhez? 2 000-50 000 000,00 euró közötti kölcsönöket kínálunk, megbízhatóak, hatékonyak, gyorsak és dinamikusak vagyunk, hitelképességi ellenőrzés nélkül, és 100%-os garanciát vállalunk a külföldi hitelekre az átigazolási időszakban.

    Személyi, üzleti, lakás- és konszolidációs hitelek széles skáláját kínáljuk, amelyek az Ön változó igényeihez és körülményeihez igazodnak, 3%-os kamattal.

    A SZOLGÁLTATÁSOK TARTALMAZZA:
    * Személyi kölcsönök
    * Üzleti kölcsönök
    *
    Felújítás * Ügyfélkölcsönök
    * Autókölcsönök
    stb...


    Hogyan kell alkalmazni:

    A hiteligénylés gyors és egyszerű!
    Azok a cégek vagy személyek, akik érdeklődnek a Novelty Finance hiteligénylése iránt, és akiknek további információra van szükségük az igényléssel kapcsolatban, KÜLDJÜK EL

    Írjon nekünk e-mailt a következő címre: accessloanfirm2030@gmail.com

    WhatsApp szám: +79258159150

    Tekintettel
    Mr Scott
    accessloanfirm2030@gmail.com

    VálaszTörlés
  12. Jó nap,

    Kínálunk kölcsönt 3%-os kamattal minden rászorulónak, kriptovaluta befektetési platformokat is kínálunk a jó megtérülés érdekében. Lépjen kapcsolatba velünk: E-mail: hopkinsonloan@hotmail.com Whatsapp: +1 978-792-4582, és töltse ki a információk alább.

    Teljes név:
    Hitelösszeg:
    A kölcsön futamideje:

    Kösz.

    VálaszTörlés
  13. Jó nap,

    Igényeljen itt hitelt pénzügyi problémái megoldására vagy vállalkozás indítására nagyon alacsony kamattal. Speciális kölcsönöket kínálunk minden érdeklődő számára, és ez egy minősített hiteltársaság, amelynek egyetlen célja az emberek segítése, és az én hitelemet egyedül adják. Jó hozamú kriptovaluta befektetési terveket is kínálunk az érdeklődőknek. Kapcsolatba lépni:
    E-mail: hopkinsonloan@yahoo.com
    Whatsapp: +1 978-792-4582

    Kösz.

    VálaszTörlés
  14. Sürgős kölcsönre van szüksége pénzügyi szükségleteinek kielégítéséhez? 1000 - 50 000 000,00 euró közötti kölcsönöket kínálunk, megbízhatóak, hatékonyak, gyorsak és dinamikusak vagyunk, hitelképességi ellenőrzés nélkül, és 100%-os garanciát vállalunk a külföldi hitelekre az átigazolási időszak alatt.

    Személyi, üzleti, lakás- és konszolidációs hitelek széles skáláját kínáljuk, amelyek az Ön változó igényeihez és körülményeihez igazodnak, 3%-os kamattal.

    A SZOLGÁLTATÁSOK TARTALMAZZA:
    * Személyi kölcsönök
    * Üzleti kölcsönök
    *
    Felújítás * Ügyfélkölcsönök
    * Autókölcsönök
    stb...


    Hogyan kell alkalmazni:
    lépjen kapcsolatba velünk az : accessloanfirm2030@gmail.com

    A hiteligénylés gyors és egyszerű!
    Azok a cégek vagy személyek, akik érdeklődnek az Access Finance hiteligénylése iránt, és akiknek további információra van szükségük az igényléssel kapcsolatban, KÜLDJÜK EL

    Írjon nekünk e-mailt az: accessloanfirm2030@gmail.com

    WhatsApp szám: +79258159150

    Tekintettel
    Mr Scott
    accessloanfirm2030@gmail.com

    VálaszTörlés
  15. Hitelre van szüksége? magánkölcsön? Vállalkozási hitelek? Jelzálog? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás? Mindenféle hitelt kínálunk 2% kamattal! Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

    VálaszTörlés
  16. Helló, adósságkonszolidációs kölcsönt, fedezetlen kölcsönt, üzleti hitelt, jelzáloghitelt, autóhitelt, diákhitelt, személyi kölcsönt, kockázati tőkét stb. keres! Magánhitelező vagyok, cégeknek és magánszemélyeknek nyújtok kölcsönt alacsony és ésszerű, 2%-os kamattal. E-mail: christywalton355@gmail.com

    VálaszTörlés
  17. Szolgáltatások széles skálájának nyújtására szakosodtunk, mint például a kölcsönök, lakáshitelek, befektetési alapok, személyi kölcsönök, egészségügyi kölcsönök, házassági kölcsönök, ingatlankölcsönök, üzleti alapítási kölcsön és vállalati kölcsön szolgáltatások. Bármilyen kölcsönt rendezhetünk, amely megfelel az Ön költségvetésének, nagyon olcsó kamattal. Ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma e-mailben: dakany.endre@gmail.com

    VálaszTörlés
  18. Szia,

    Tanúsítvánnyal rendelkezünk arra, hogy a következő típusú kölcsönöket vagy bármilyen finanszírozást kínáljunk: Magánkölcsön? Vállalkozási kölcsönök? Hitel adósságkonszolidációhoz? Javítja otthonát? Befektetési hitel? Rendelkezésre álló kreditek? Személyi kölcsönök? Kereskedelmi hitelek? Kombinált hitel? Konszolidációs hitelek? Ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  19. Helló, Keres egy üzleti hitel, személyi kölcsön, lakáshitel, auto hitel, diákhitel, adósság konszolidációs hitelt, fedezetlen hitel, kockázati tőke, stb ... Vagy csak akkor megtagadják a kölcsönt a bank vagy pénzügyi intézmény egy vagy más okok miatt. Ön a megfelelő helyen a hitel megoldások! Mi Christian hitel szervezet, mi adja ki kölcsön azoknak, hogy szükségünk van rá pozitívan, és azokat is, amelyek a bizalom méltó, azt is megadja hitelt a cégek és magánszemélyek egy alacsony és megfizethető kamatláb 2% kamat ről nekünk e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  20. Helló,

    Tanúsítvánnyal rendelkezünk a következő hiteltípusok vagy bármilyen típusú finanszírozás nyújtására: Magánhitel? Vállalkozási hitelek? Adósságkonszolidációs hitel? Javítja otthonát? Beruházási hitel? Kredit elérhető? Személyi kölcsönök? Kereskedelmi hitelek? Kombinált hitel? Konszolidációs hitelek? Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  21. Szüksége van sürgősségi hitelre? 2% -os hiteleket kínálunk, adósságkonszolidációs kölcsönöket, üzleti kölcsönöket, magánhiteleket, autókölcsönöket, szállodai kölcsönöket, diákhiteleket, személyi kölcsönöket Lakás refinanszírozási kölcsönök, további részletekért E-mail: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitelajánlat.

    VálaszTörlés
  22. Keres egy üzleti hitel? személyi kölcsön, ház hitel, autó hitel, diákhitel, adósság konszolidációs hitelt, fedezetlen hitelek, kockázati tőke, stb .. Vagy voltál megtagadják a kölcsönt a bank vagy pénzügyi intézmény bármely okból. Én Dakany Endre, egy privát hitelező, hitelezés vállalkozások és magánszemélyek alacsony és megfizethető kamatláb 2% -os kamatláb. ha érdekel? Írjon nekünk ma, a (dakany.endre@gmail.com), és kap a hitel még ma

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  23. Kell hitel? Bármilyen érdekeltséget kínálunk a minimális összegtől az 2,000eurotól a maximum 500.000.000euroig, ha érdekel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül:(richardcosmos5@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  24. Jó napot,

    Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát az egész világon, nagyon minimális éves kamatlábak olyan alacsony, mint 2% egy éven belül – 30 év törlesztési futamido bármely részén a világnak. Adunk hitelt tartományon belül 2000 € – € 500.000.000. A hitelek jól biztosított a maximális biztonság a legfontosabb. Az érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

    Hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  25. Helló!

    Különféle típusú kölcsönöket nyújtunk, kezdve: személyi kölcsönök, üzleti kölcsönök, adósságkonszolidációs kölcsönök, autó-/mezőgazdasági finanszírozás és lakáshitelek. Hozzáférhet ezekhez a hitelekhez megfizethető kamattal, 6 hónaptól 20 évig terjedő rugalmas törlesztési idővel. Vállalkozókat és gazdálkodókat is segítünk saját gépeik beszerzésében. Az ajánlattal kapcsolatos további információkért lépjen kapcsolatba velünk: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  26. Keresett finanszírozási lehetőségeket új lakásvásárlásához, építkezéséhez, ingatlanhiteléhez, refinanszírozásához, adósságkonszolidációjához, személyes vagy üzleti célra? Üdvözöljük a jövőben! A finanszírozás nálunk egyszerűbbé vált. Lépjen kapcsolatba velünk, mivel pénzügyi szolgáltatásunkat alacsony és megfizethető, 3%-os kamattal kínáljuk hosszú és rövid kölcsön futamidejű, 100%-os garanciális hitellel. Az érdeklődő kérelmező vegye fel velünk a kapcsolatot a további hitelszerzési eljárásokkal kapcsolatban: joshuabenloancompany@aol.com

    VálaszTörlés
  27. Jó nap,

    A Hopkinson hitelcég a következő kölcsönöket kínálja:
    Magánkölcsön
    Üzleti kölcsön
    Építési kölcsön
    Ingatlan kölcsön
    Adósságkonszolidáció
    Refinanszírozási hitel
    Kereskedelmi kölcsön
    Projektfinanszírozás
    Jelzálogkölcsönök és egyéb pénzügyi szolgáltatások.
    E-mail: hopkinsonloan@hotmail.com
    Whatsapp / Viber: +337 5314 7557
    Weboldal: https://hopkinsonloan.wixsite.com/hopkinsonloan/

    Kösz.

    VálaszTörlés
  28. Gyors hitelre van szüksége?

    Üdvözlünk mindenkit! Hitelezési kapacitásunk 2 000 és 3 500 000 euró között mozog, ésszerű 2%-os kamattal, nagyon egyszerű és problémamentes feltételek mellett. Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, hagyja üzenetét e-mailben: (richardcosmos5@gmail.com)

    Hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  29. Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitelek? jelzálog hitel? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás, GYORSHITEL, Kölcsönre van szüksége adósságának törlesztéséhez, számláinak kifizetéséhez, vagy szép vállalkozás elindításához? ? Minden típusú kölcsönt 2% kamattal nyújtunk! kapcsolattartási e-mail :(accessloanfirm2030@gmail.com)

    lépjen kapcsolatba velünk a következő címen: accessloanfirm2030@gmail.com

    whatapp: +79258159150

    Tekintettel
    accessloanfirm2030@gmail.com

    VálaszTörlés
  30. Adósságtörlesztő kölcsönre van szüksége számlái törlesztéséhez? Ma átvegye az irányítást adóssága felett? Vállalkozási kölcsön meghosszabbítási ajánlat most? Szüksége van kölcsönre a számla törlesztéséhez? Hitelre van szüksége? Személyi kölcsönre van szüksége? Vállalkozásbővítési hitel? Vállalkozás indítása, oktatás, adósságkonszolidáció Hitel kemény pénzért Hitel bármire? Kölcsönt kínálunk alacsony kamattal, a kölcsön 2%-ával, hitelellenőrzés nélkül, E-mail: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  31. Vállalkozási kölcsönt, személyi kölcsönt, autóhitelt, lakáshitelt adunk 2%-os kamattal. Kölcsönre van szüksége vállalkozásához vagy projektjeihez? Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma e-mailben: dakany.endre@gmail.com

    VálaszTörlés
  32. Szüksége van valamilyen anyagi segítségre? Személyi kölcsönök? Vállalkozási hitelek? Lakáshitelek? Céges hitelek? Mezőgazdaság és projektek finanszírozása? 2% kamattal adunk kölcsönt! Elérhetőségek: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  33. Helló,

    Tanúsítvánnyal rendelkezünk a következő hiteltípusok vagy bármilyen típusú finanszírozás nyújtására: Magánhitel? Vállalkozási hitelek? Adósságkonszolidációs hitel? Javítja otthonát? Beruházási hitel? Kredit elérhető? Személyi kölcsönök? Kereskedelmi hitelek? Kombinált hitel? Konszolidációs hitelek? Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  34. Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitelek? jelzálog hitel? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás, GYORSHITEL, Kölcsönre van szüksége adósságának törlesztéséhez, számláinak kifizetéséhez, vagy szép vállalkozás elindításához? ? Minden típusú kölcsönt 2% kamattal nyújtunk! kapcsolattartó e-mail :

    lépjen kapcsolatba velünk a következő címen: accessloanfirm2030@gmail.com

    whatapp: +79258159150

    Tekintettel
    accessloanfirm2030@gmail.com

    VálaszTörlés
  35. Azt akarod, hogy hitelt a holtponton, ami miatt a bankok által elutasításáról a hitel alkalmazás fájlokat .A akarnak hitelt a végrehajtására a projektek, vállalja a tevékenységét; Építsd házak Ház vagy lakás; Vásárlás House Stb ...... Van egy jelentős tőke nyújtandó, legfeljebb 5000 € ... 10000€ ... 7.500.000 € bármely személy, hogy a költségvetési vagy speciális igényeket, aki egy kölcsön a rövid idő alatt. Ha a kamatláb 2% -ról 2% mennyiségétől függően .Az kérhet további információkat vagy adatokat
    e-mail:richardcosmos5@gmail.com

    VálaszTörlés
  36. Szia,

    Tanúsítvánnyal rendelkezünk arra, hogy a következő típusú kölcsönöket vagy bármilyen finanszírozást kínáljunk: Magánkölcsön? Vállalkozási kölcsönök? Hitel adósságkonszolidációhoz? Javítja otthonát? Befektetési hitel? Rendelkezésre álló kreditek? Személyi kölcsönök? Kereskedelmi hitelek? Kombinált hitel? Konszolidációs hitelek? Ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot: (richardcosmos5@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  37. Jó nap,

    Jelentkezzen itt mindenféle kölcsönért, pénzügyi segítségért és alacsony kamatozású kölcsönért 24 órán belül minden rászoruló számára. Kapcsolatba lépni:
    E-mail: hopkinsonloan@outlook.com
    Whatsapp/Viber: +337 5314 7557
    Weboldal: https://hopkinsonloan.wixsite.com/hopkinsonloan/

    Kösz.

    VálaszTörlés
  38. Vállalkozási kölcsönt, személyi kölcsönt, jelzálogkölcsönt, autóhitelt, diákhitelt, adósságkonszolidációs kölcsönt, fedezetlen hitelt, kockázati tőkét keres alacsony kamattal és megfizethető, 2%-os kamattal. Válaszoljon nekünk e-mailben: (richardcosmos5@gmail.com) Üdv.

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  39. Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitelek? jelzálog hitel? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás, GYORSHITEL, Kölcsönre van szüksége adósságának törlesztéséhez, számláinak kifizetéséhez, vagy szép vállalkozás elindításához? ? Minden típusú kölcsönt 2% kamattal nyújtunk! kapcsolattartási e-mail :(accessloanfirm2030@gmail.com)

    lépjen kapcsolatba velünk az accessloanfirm2030@gmail.com címen

    whatapp: +359988394743

    Tekintettel
    accessloanfirm2030@gmail.com

    VálaszTörlés
  40. Hitelre van szüksége? magánkölcsön? Vállalkozási hitelek? Jelzálog? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás? Mindenféle hitelt kínálunk 2% kamattal! Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: dakany.endre@gmail.com

    VálaszTörlés
  41. Szüksége van bármilyen anyagi segítségre? Személyi kölcsönök? Vállalkozási kölcsönök? Jelzálogkölcsönök? Vállalati hitelek? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás? 2%-os kamattal adunk hitelt! Elérhetőség: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  42. Karácsonyi kölcsönre van szüksége? ha igen, további részletekért írjon nekünk: (richardcosmos5@gmail.com).

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  43. Szüksége van bármilyen pénzügyi segítségre? Személyi kölcsönök? Üzleti hitelek? Jelzálogkölcsönök? Hitelre van szüksége ház vagy autó vásárlásához? Vállalati hitelek? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás? 2% -os kamatlábbal adunk kölcsön! Kapcsolat: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitelajánlat.

    VálaszTörlés
  44. hitelre van szüksége? Ha igen, e-mail: (richardcosmos5@gmail.com)

    Szüksége van bármilyen sürgős kölcsönre? Hitelek az adósság elszámolására vagy a pénz felvételére. Vállalkozásának javítása érdekében bármely bank és más pénzügyi intézmény elutasította Önt? Szüksége van hitelre vagy jelzálogra? Ezen a helyen kell keresni, itt vagyunk, hogy megoldja az összes pénzügyi problémáját. Pénzt kölcsönözünk a nyilvánosság számára. Pénzügyi segítségre van szüksége egy rossz hitelezővel, akinek pénzre van szüksége. Az üzleti beruházások ésszerű, 2% -os mértékű megfizetéséhez hadd használjam ezt az adathordozót, hogy tájékoztassam Önöket arról, hogy megbízható és hasznos segítséget kínálunk, és hajlandóak kölcsönadni Önnek. Írjon nekünk ma e-mailen: (richardcosmos5@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  45. Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát az egész világon, nagyon minimális éves kamatlábak olyan alacsony, mint 3% egy éven belül – 30 év törlesztési futamido bármely részén a világnak. Adunk hitelt tartományon belül 2000 € – € 500.000.000. A hitelek jól biztosított a maximális biztonság a legfontosabb. Az érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (richardcosmos5@gmail.com)

    Hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  46. Szeretnék mindenkinek ajánlani egy hiteles és őszinte magánhitelezőt, aki néhány órán belül jóváhagyta a kölcsönömet annyi sikertelen kölcsönszerzési kísérlet után. Meglepett és boldog voltam, hogy a magánhitelező megmentett és 2%-os kamattal kínált kölcsönt, lépjen kapcsolatba velük most, ha sürgős kölcsönre van szüksége. E-mail: richardcosmos5@gmail.com

    VálaszTörlés
  47. Sürgős kölcsönre van szüksége? Személyi kölcsönt adunk? Vállalkozási kölcsönök? Lakáshitelek? Mezőgazdasági hitelek? Oktatási hitelek? Betéti konszolidációs kölcsönök? Teherautó kölcsönök? Autókölcsönök? Szállodai kölcsönök? Hitelek refinanszírozása? és még több iskolai kölcsön? Kezdő hitelek? .2% kamattal kínáljuk! Vegye fel velünk a kapcsolatot: dakany.endre@gmail.com

    VálaszTörlés