2011. okt. 19.

Sorozat-ajánló 2. rész (Moonlight + The Gates)



Két olyan sorozatot fogok ajánlani, ami leginkább a vámpír sztorik szerelmeseinek fog tetszeni.
Sajnos mindkét sorozatot az első évad után kaszálták.
 
Moonlight - Holdfény

Sztori: A történet főhőse Mick St. John magánnyomozóként dolgozik LA-ban, egy ügy során megismerkedik egy csinos „minden lében kanál” netes újságírónővel Beth Turner-rel.. Eddig tipikus nyomozós sorozatnak néz ki a dolog, csakhogy Micknek van egy titka, mégpedig az, hogy hatvan évvel ezelőtt a felesége vámpírrá változtatta. Az örökké harmincévesnek kinéző főszereplőnknek pedig vámpír barátai is akadnak szép számmal.
Nem számít a kereszt, az ezüst, sőt még a fény ellen is elég egy jó napszemüveg, szóval vámpírjaink elég jól elvegyülnek a mindennapi életben.
Egy rész egy ügy, de azért van átívelő szál is.

Őszintén megmondom az első rész után majdnem abbahagytam annyira nem tetszett, de úgy a harmadik részre már beindulnak a történések. Kár lenne kihagyni.
Magyarországon is adta ha jól emlékszem a Viasat, így valahol az internet egy bugyrában szinkronosan is el van rejtve az a 12 rész ami elkészült. Mivel a készítők tudták, hogy vége lesz a sorozatnak így elég korrekt a befejezés is.

Szereplők: Alex O’Loughlin (Hawai Five-O) Sophia Myles (Trisztán és Izolda) Shannyn Sossamon (Lovagregény) Jason Dohring (Veronica Mars)

 The Gates



Sztori: új család érkezik egy kapukkal (erre utal a The Gates) elzárt közösségbe, apuka lesz az új seriff, persze rögtön olyan után kezd nyomozni amit inkább hagyni kellene. Két gyereke közül a fiú rögtön megismerkedik a suli legjobb csajával aki persze a helyi menőcsávóval jár. Szóval elég tipikusan indul, de aztán kiderül, hogy senki sem az aminek látszik (talán a seriffet kivéve) és sorban előjönnek a vámpírok, alakváltók, boszorkányok, nehogy az legyen az érzésünk hogy egy új Született feleségeket látunk.
Van egy tini-vonal de a felnőtt szereplők is hasonló mennyiségben szerepelnek.

Igazából ez is lassan indul be, a pilot talán sokaknak csalódás volt de utána azért felszívja magát a sztori, 13 rész készült el. Sajnos nem igazán lezárt a történet én nagyon vártam volna a folytatást.
Nem tudok róla, hogy magyar tv adta volna, de felirat van hozzá.

Szereplők: Rhona Mitra (Underworld 3) Frank Grillo (Szökés) Marisol Nichols (24.6.évad) Luke Mably (Én és a hercegem)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése