2014. nov. 23.

X-Faktor 2014.11.22.

Hölgyeim és uraim! A siker, pénz, csillogás jegyében folytatjuk nosztalgiaműsorunkat, szombat este az RTL képernyőjén.
Gratulálok a zenei szerkesztőnek vagy aki felelős ezekért a dalokért. Csodálkoznak ha esik a nézettség 18-49-ben? Komolyan?

25 év felettiek, mentor: Little G
Horányi Juli 10/7
Mariah Carey – Hero
Tisztességes éneklés volt, de semmi katarzis nem volt benne pedig az ilyen számoknál ez elengedhetetlen. Szerintem ez a szám nem állt jól Julinak, de legalább most szép volt.

Fiúk, mentor: Alföldi Robi
Nagy Ricsi 10/1
Sting - Shape of My Heart
Megbocsáthatatlan bűn amit ezzel a számmal ez a gyerek elkövetett. Mi volt ez az üvöltés? Hallotta vajon az eredetit? Na jó tény, hogy Sting rajongó vagyok ezt a dalát meg különösen kedvelem, de pont azt szeretem benne, hogy olyan szépen, finoman énekli minden erőlködés nélkül. Vagyis teljesen másként, mint ricsigyerek. Néha olyan félelmetes pofát vágott éneklés közben, hogy komolyan félni kezdtem.
Borbély Ricsi: 10/2
Irene Cara -Fame
Mintha nem találta volna az ütemet, vagy elfelejtette volna a szöveget, nem tudom mi volt a gond, de volt.  Vérszegény produkció volt, pedig hogy felhozták őt a kisfilmmel.
Benji 10/5
Pharell Williams – Happy
Ez megint egy olyan feldolgozás volt, amit jó sokáig fel sem ismertem. Hát igen, ilyen amikor Benji Happy. Inkább legyen szomorú és énekeljen ő Stinget.

Lányok, mentor: Szikora Robi
Jakab-Péter Izabella 10/5
Madonna - Material Girl
Azért az mindent elmond a viszonyomról e lányhoz, hogy ő az egyetlen akinek még mindig nem tanultam meg a nevét.
Jó is lehetett volna ez a Madonna feldolgozás, ha vagy lemásolják a klippet vagy teljesen 21. századi feldolgozást csinálnak. Így olyan semmilyen lett.
Tóth Andi 10/8
Liza Minnelli – Cabaret
Ezen az estén ő volt a fény az éjszakában, kár hogy túl gyakran rikácsol, anélkül ez már tökéletes is lehetett volna. Bár én valami miatt nem kedvelem, az tény, hogy benne tényleg megvan az X.

Együttesek, mentor: Tóth Gabi
Spoon: 10/3
Survivor - Eye Of The Tiger
Ehhez a dalhoz nem elég dögös az énekes srác hangja. ByTheWay tavaly jobb volt, nekik legalább volt 2 nagy durranásuk.
Tha Shudras 10/7
Abba – Money, Money, Money
Az első reakcióm az volt, hogy ezt nem hiszem el. Abba!? Komolyan!? Érdekes volt, bár jó nem. Úgy látszik ezzel már kihúzták a gyufát a szavazóknál.

Örülök, hogy a Shudras még maradt, mert rájuk legalább lehet számítani, hogy biztos valami érdekest hoznak, még ha nem is túl jót. A párbajdaluknál a zene baromi jó volt, az ének viszont kevésbé.
Bellát nem fogom hiányolni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése